Med husbil i Portugal under vintern med Reiselinda

Avsnitt 5. Med husbil i Portugal

Vi är säkert många som haft tanken eller drömt om att sälja allt och bara dra iväg. För de flesta blir det bara en dröm. Men för andra blir det verklighet – de som bara gör.

Som för Linda och Pär (även kända som Reiselinda på Youtube) som vi träffar i detta avsnitt. De gjorde det!

De sålde huset i Östhammar och bor numera på heltid i sin husbil. Sent hösten 2022 började de färden från Sverige genom Europa med målet att tillbringa vintern i Portugal.

I detta avsnitt berättar de mer om hur deras husbilsliv började och hur de tog steget att lämna villan till förmån för boende på heltid i husbil. Samt deras erfarenheter av att tillbringat vintern på olika platser i Portugal.

Under deras resa i Portugal har de passerade vackra Douro dalen som de gärna vill utforska och se mer av. I Ericeira var campingen stor (men långt från centrum) och i Silves skulle de stanna bara några nätter. Men de blev kvar i nästan 7 veckor och fick uppleva stadens Apelsinfestival.

De har upplevt delar av den klassiska vägen N2 (Estrada Nacional 2) som går mellan Chaves i norr till Faro i söder som de gärna återkommer till. Vem vet? Det kanske blir att de besöker Portugal även nästa vinter.

Du följer Linda och Pärs resor och husbilsliv på:
Youtube kanalen Reiselinda här
Bloggen ReiseLinda här
Reiselinda på Facebook här

Med husbil i Portugal med Reiselinda